Корачам и слушам VIII

VIII međunarodna konferencija

„KORAČAM I SLUŠAM“

U Beogradu je 23.novembra, u prostorijama Svečane sale opštine Stari grad, održana VIII po redu međunarodna konferencija „Koračam i slušam“ u organizaciji Škole za oštećene sluhom –nagluve „Stefan Dečanski“ i Odeljenja za surdologiju , Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, Univerziteta u Beogradu.

Teme stručnog skupa: 

1. Inovacije i tehnička dostignuća u oblasti amplifikacije I rehabilitacije

2. Korisnici kohlearnog implanta u redovnom obrazovnom vaspitnom sistemu 

3. Iskustva u radu sa kohlear implantiranom decom i odraslim osobama- prikaz slučaja

4.  Autizam i kohlearni implant

Skup, koji su akreditovali Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i Komora sodijalne zaštite, posetili su predstavnici 33 ustanove iz zemlje i sveta. Na Konferenciji je izloženo 13 radova.

Konferencija je otvorena pozdravnom rečju direktorke Leposave Petrović koja se svima prisutnim zahvalila na prisutvu i interesovanju za konferenciju, zahvalila se posebno predavačima iz Austrije, Velike Britanije, Bugarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije kao i saradnicima iz ostalih institucija,roditeljima i pristutnim predstavnicima udruženja „Sajberuvce“.

Za vreme pauze u holu su mogle da se vide prezentacije distributerskih kuća slušnih pomagala i kohlearnih implanata.

Na adresu škole stigao je veliki broj zahvalnica,pohvala i iskrenih čestitki o organizovanosti skupa, o temama, informacijama koje su dobijene i o svukupnoj atmosferi.

Mi se ovom prilikom zahvaljujemo svima prisutnim na interesovanju i saradnji,saradnicima i gostima koji su učinili da profesionalna razmena bude kvalitetna.

Posebno se zahvaljujemo kompaniji MED-el na donaciji asistivnih tehnologija-tableta i opštini Stari grad koja nam je dozvolila da koristimo njihov prostor.

 

 

Бројач посета

591792

Јавне набавке

Minicalendar

јун 2024
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930